logo

Lesný foto workshop

Podeľ sa týmto článkom s priateľmi

Zachytili ste počas leta na sociálnych sieťach náš lesný foto workshop? Možno áno, možno ani nie. Tento článok je však určený pre jedných aj druhých. Lebo ak sa vám naše lesné stretnutie za objektívmi páčilo, tu si môžete pozrieť celú atmosféru. A pre tých, ktorí chcú vedieť viac, čítajte ďalej.

Vďaka doterajšej spolupráci s fotografkou Danielou Slávik sme dospeli k myšlienke usporiadať lesný foto workshop pre podobných nadšencov jedla a pôvabu na fotografii. Konal sa v lese pri Železnej studničke v Bratislave.

Foto workshop v lese

Prichystali sme dve zátišia, ktoré si účastníčky mohli nastajlovať podľa svojich predstáv. Cukrovali sme si kváskový čokoládový veniec, vyskladali si vlastné kytice a nádhernú atmosféru doplnili prírodné vonné sviečky a ľanové tkaniny. Miestami som sa cítila tak trochu ako v rozprávke.

Druhým spotom na fotenie bolo piknikový kútik s prútením košom, občerstvením a drinkmi. Našťastie všetky rekvizity jedla boli aj jedlé, a tak sa nielen pózovalo, ale aj ochutnávalo :)

Vďaka pozvaným dievčatám za účasť, ich spontánnosť a priateľského ducha.

Jessika z Jesslicious Kitchen
Veronika z The Veelicious
Zuzu z Made by Zuzu

Ďakujem partnerom akcie:

A bread bag za ľanové produkty
dm drogerie markt za občerstvenie
Jemnô za zdravé sviečky v skle a vonné vosky
Kvety.sk  za DIY kytice

A teraz už sľúbené fotky.

Workshop bol skvelo premyslený s dvomi krásnymi fotostanovišťami. Pri jednom som dokonca dievčatám zapózovala, čo ma náramne bavilo. Odniesla som si zaujímavé skúsenosti z oblasti stylingu aj fotenia. Je pozoruhodné, koľko práce je za takou tématickou fotografiou jedla.

Zuzka z Made by ZuZu

Už som zažila dva workshopy s Elou a Danielou. Každý jeden mal skvelú myšlienku, atmosféru a nálož pozitívnej energie. Jedna od druhej sme sa naučili nové veci a obohatili tak naše stylingové, ale aj fotografické zručnosti.

Veronika z The Veelicious

Keď som sa dozvedela o workshope, zmenila som svoje plány, aby som sa mohla zúčastniť. Miesto, ktoré vybrali dievčatá, bolo čarovné a fotiť sme dokázali hodiny. Veľa sme sa naučili o fotení a neskutočne sa aj nasmiali. A ukázalo sa, že budovanie komunity má svoje čaro. 

Jessika z Jesslicious Kitchen

Ak ťa náš foto workshop zaujal, sleduj moje sociálne siete, kde sa o ďalších plánovaných akciách dozvieš včas.

Páčil sa ti tento článok? Napíš mi dole do komentára.

Ela

Leave a reply

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.